Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Vil du gerne have en pejs i stuen, så overvej en moderne gaspejs

En pejs i stuen skaber hyggelig stemning, og så er den et dekorativt element, der gør indretningen en smule mere eksklusiv og hjemlig. Flere og flere foretrækker en gaspejs, da den er nemmere at montere. Se her, hvorfor du bør overveje en moderne gaspejs.

Ønsker du at skabe hyggelig stemning i stuen som kun levende ild kan gøre det, men synes du, det virker som en lidt for dyr fornøjelse at få monteret en traditionel pejs? Så er gaspejsen i mange tilfælde et oplagt valg.

I denne artikel får du en lang række gode grunde til, at du bør overveje at vælge en gaspejs. Der er mange fordele ved en gaspejs, og så er den ofte billigere end den traditionelle udgave. Du kan se et stort udvalg af gaspejse hos biopejs-shop.dk/gaspejs/.

Hvorfor vælge en gaspejs?

I de seneste år er der sket en stor stigning i gaspejsenes popularitet. Det skyldes særligt, at de ofte giver gode muligheder, når det kommer til indretning. Herudover er de ofte smukke og minimalistiske, ligesom de er utroligt nemme at betjene.

Du har ikke behov for en traditionel skorsten, når du vælger en gaspejs, da den ikke bruger brænde, hvorfor du samtidig har mindre rengøring i forbindelse med end gaspejs, hvis man sammenligner med den traditionelle udgave.

Gaspejsen har eget kredsløb

Den lukkede gaspejs har sit eget kredsløb med aftræk og ilttilførsel, hvorfor den fungerer godt i en moderne bolig, hvor indeklimaet styres automatisk. Udover den varme, pejsen frigiver, har den ingen indflydelse på indeklimaet.

Det samme gør sig gældende den anden vej rundt – indeklimaet har ingen indflydelse på gaspejsen, hvorfor det ikke risikerer at forstyrre gaspejsens optimale forbrænding. Det er både nemt og simpelt at styre gaspejsen via fjernbetjening, og den kan tændes på kort tid.

En gaspejs er ofte en æstetisk løsning

En gaspejs er både praktisk og smuk – og den passer ind i stort set alle hjem. Den fås i mange forskellige størrelser og designs, og der er noget for enhver smag, uanset om du kan lide det minimalistiske eller traditionelle udtryk.

Inde i gaspejsen er ofte placeret keramisk træ, som har et autentisk og hyggeligt udtryk. Nogle har desuden en effekt, der imiterer gløder, så ilden bliver ekstra livagtig at se på. Hvis du vil have et mere moderne look, kan du i stedet vælge sten i pejsen, som skaber et minimalistisk og stilrent udtryk.

Fordelene ved en gaspejs:

  • Nem at montere
  • God til moderne boliger
  • Bruger ikke skorsten
  • Er nem at vedligeholde og rengøre
  • Kan fås med keramisk træ og sten
  • Nem at styre via fjernbetjening

Mangler du en ekstra og mobil ekstra varmekilde i dit hjem, så kan du overveje en gasvarmer i stedet.